Пратките обикновено се изпращат в деня на поръчката ако е възможно или в следващия работен ден, а специалните пратки, или такива, които изискват окомплектоване - в следващите 5 работни дни от датата на поръчката.

 

Някой от стоките са с дълъг период на поръчка - около 30 дни, за всяка такава стока,ще бъдете уведомени с мейл или по друг избран от Вас начин. Изпращането става с избран от Вас куриер в сайта. Ако не сте избрали - ние ще изпратим с най-евтиният към момента. Можете да изберете дата за доставка по ваш избор.За някой куриери е възможен тракинг или SMS.

Цената на изпращане включва опаковането на стоката. Изисквания за опаковане като подарък или друго се заплащат допълнително. Цените на доставка се калкулират за една поръчка на база теглото на поръчваните артикули. Препоръчваме да групирате пратките си с цел икономия при транспорта. Уверяваме Ви, че ще бъдат взети специални мерки за предпазване на чупливите стоки, но въпреки това след предаването на куриера, пратката Ви се транспортира за Ваш или на куриера риск, в зависимост от това дали има добавена застраховка или не.

 
* доставки не се извършват в Неделя и официални празници.
* стоки се изпращат след потвърждение от клиента.
* проверка на поръчки се извършва от 10:00 до 17:00 часа.
* поръчки направени след 14.00 се обработват следващия работен ден.
* разходите по наложени платежи са за сметка на www.coolhome.bg
* минимална стойност на поръчка е 10.00 лева.
* чашите и чиниите се продават само кратно на кашон(транспортна опаковка).
* за поръчки над 1000 лева от нов клиент се изисква капаро.

При въпроси , не се колебайте да попитате.